Ook Katy Perry beoefent de Transcendente meditatie (TM) -techniek

Ook Katy Perry beoefent de Transcendente meditatie (TM) -techniek

Als student heb je, in deze bijzondere crisistijden, wel wat zorgen over moeilijke vakken, strakke deadlines, té veel online lessen, studiemethode of planning, tegenvallende examenresultaten...En soms wordt het je teveel. Echt teveel.
Je stresst en piekert, slaapt slecht, je bent humeurig of angstig.

Je kent toch dat stemmetje in je hoofd dat nooit stopt ? Het heeft voortdurend oordelen en commentaar, snaterend en taterend als een aap: het is je monkey mind. Vooral 's nachts verschrikkelijk irritant. Ooit al geprobeerd om niets te denken? Het lukt niet of maar voor even.

Gelukkig is er een eenvoudige manier om tot rust te komen in moeilijke momenten: transcendente meditatie. Het woord klinkt zweverig en vaag, iets voor softies of yogi's.

In onderstaande video van de TM-organisatie leggen verschillende internationale sterren zoals Gisèle Bundchen, Katy Perry, Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Russel Brand, .... uit hoe de TM-techniek hun leven positief heeft veranderd. Ook ik, Pascaline, oprichters van Legima, kan erover mee spreken. Ik beoefen de techniek sinds november 2018 en het heeft mijn leven positief veranderd. 

Op woensdagavond 11 augustus 2021 om 20 uur organiseert Legima een online infosessie voor alle geïnteresseerden (niet enkel voor studenten en hun ouders), met 3 live getuigenissen.  Als je interesse hebt voor de infosessie, stuur een mailtje naar info@legima.be en op de dag zelf sturen wij je de online link. 

 

Nu boeken?
www.legima.be/inschrijven
Online tips en tools bestellen?
www.legima.be/shop
of meer info vragen:
www.legima.be/contact