Ontdek Je (Kern)Talent, Weet Wie Je Bent

Wij zijn bijzonder trots jullie aan te kondigen dat Pascaline als erkend analist door Coretalents.euKernTalentenAnalyses (=KTA) kan uitvoeren. Meer dan 10 jaar ervaring als studentenbegeleider zijn natuurlijk een extra troef. 

Wat brengt een KTA jou ?

De KernTalentenMethode analyseert wat jou energie geeft in het leven en is door de VDAB erkend in het kader van loopbaanbegeleiding

De KernTalentenMethode geef inzicht in je persoonlijkheid, je potentieel en je intrinsieke motivatie. Je potentieel gaat over de activiteiten die je van nature graag doet. Niet over wat je goed kan, je kan bv. heel goed koken, maar je krijgt er niet noodzakelijk energie van. Dat zijn je competenties.

Maar wat als deze competenties niet jouw echte (kern)talenten zijn ? Hoe ontdek je jouw talenten dan wel? 

Dit doet de KernTalentenAnalyse (KTA) voor jou! 

Deze unieke methode geeft je een levenslang bruikbaar kompas in handen om de juiste keuzes te maken bij belangrijke beslissingen in je verdere leven. We denken dan aan studiekeuze, beroepsactiviteit, promoties, privéleven, ... 

Net daarom is KTA zo interessant! Ze geeft je een perfect beeld van je karakter, je talenten en je eigen motivatie. Je leert wat je energie geeft of (te)veel energie kost. Wat je gelukkig maakt of juist niet! 

Dick Swaab, Nederlandse arts-neurobioloog en auteur van het boek “Wij zijn ons brein” stelt dat 88% van onze talenten vastligt van bij de geboorte. Hij bevestigt hiermee het uitgangspunt van de KernTalentenMethode. 

Prof.dr. Elke Vanhoof (VUB), klinische biologie & burn-outspecialiste duidt op belangrijke verschillen met andere persoonlijkheidstesten. Zo is het uitgangspunt van de KernTalentenMethode dat elke mens uniek is. Ze deelt mensen dus niet in vakjes of typologieën. Er zijn tot 94 miljard combinaties van talenten. Oneindig dus ...  

De betrouwbaarheidsscore is 84%. Even hoog als de Big Five persoonlijkheidstest (de meest gebruikte ter wereld), maar de insteek is anders.  

Hoe werkt de KernTalentenAnalyse?

Na het invullen van een vragenlijst, worden de resultaten verfijnd d.m.v. het diepte-interview (2-3u) met de analist (Pascaline). Daarna krijg je een uitgebreid gepersonaliseerd verslag, waarmee je je verdere leven aan de slag kan. 

Nieuwsgierig geworden ? Nog vragen ? 
Contacteer ons op info@legima.be of bel naar 0486 652 651. 

Nu boeken?
www.legima.be/inschrijven
Online tips en tools bestellen?
www.legima.be/shop
of meer info vragen:
www.legima.be/contact